Menu

Ervaringen

Familie Van Barneveld

Wat ben jij ons tot steun geweest na het overlijden van onze vader.

Je kwam dagelijks langs om even bij onze vader te kijken die zo’n mooi plekje had in zijn veranda.
Je was een luisterend oor voor ons en liefdevol, warm en betrokken, ook voor onze moeder.
Je denkt goed mee om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te houden.

Wat zijn we blij met jou hoe jij ons hebt begeleidt in deze verdrietige, maar onvergetelijke periode.
We kijken terug op een waardig, respect en liefdevol afscheid.

Nogmaals dank.

Anneke de Bresser

Begin 2022 ontmoetten wij Irma als begeleider van de uitvaart van mijn moeder. Die begeleiding was zo fijn, dat toen mijn man deze zomer terminaal ziek bleek, zijn wens was dat wij zeker Irma moesten betrekken als hij zou komen te overlijden. Helaas was dat nodig in augustus 2022. Wij kunnen niet anders dan de begeleiding van Irma omschrijven als uiterst professioneel, liefdevol, warm en vol aandacht. De persoonlijke aandacht, niet alleen voor mij, maar ook voor de kinderen en kleinkinderen, maakte deze ontzettend lastige periode draagbaar.

Irma begeleidde ons in de week tussen het overlijden en de afscheidsdienst bij iedere stap die moest worden genomen. Via haar kwamen we in contact met een zeer kundige ritueelbegeleider die de dienst heeft geleid. Zij wist meteen de bloemist te noemen die pastte bij onze wensen en ook dat was een schot in de roos. Vanaf het moment dat Irma betrokken was, tot en met de nazorg, hebben wij het contact als zeer prettig ervaren.

Familie Versteeg

Wij  willen even laten weten hoe mooi en liefdevol jij ons hebt begeleid na het overlijden van onze moeder, Warm en met veel goede adviezen. Wij raden jou zeker aan bij andere mensen.

Familie Van Kessel

Dankzij jou kijken we terug op een liefdevol afscheid van onze lieve moeder. Wat was het een bijzondere week, er was ruimte voor een lach en een traan…In die week stond je altijd voor ons klaar, praktisch, maar bovenal warm en betrokken. Daar zijn we je bijzonder dankbaar voor. Het afscheid had niet mooier kunnen zijn. Wat waren blij met jou!

Familie Eckhardt

We willen je hartelijk bedanken voor de fijne en liefdevolle begeleiding voor, tijdens en na de begrafenis van mijn man, onze (schoon)vader en opa. We kijken ontzettend fijn terug op deze tijd, mede dankzij jou! Je bent een prachtig, lief mens met een heel groot hart! Dankjewel voor alles!

Marianne

Enorm bedankt voor jouw steun en lieve betrokkenheid en alle begeleiding rond het afscheid van ma. Je hebt me geraakt.

Familie van Ree

Irma Boon voelt moeiteloos aan wat passend is voor zowel overledene als ook voor ons als nabestaanden. Haar persoonlijke benadering maakte voor ons het ondraaglijke wat draaglijker, wat ons juist in die eerste periode direct na het overlijden van onze ouders de steun en troost gaf die wij zo nodig hadden.

Familie van Erven

Wij hebben een goede ervaring met Irma.
Ze is warm en betrokken bij de overledene en de naaste Familie.
In verdrietige tijden vind je het fijn als er iemand met je mee denkt en je advies geeft.

Wij kijken ook met dankbaarheid terug op de respectvolle manier waarop Irma de uitvaart van onze ouders heeft begeleid.

Silvia van Voorthuizen

Betrokken, meedenkend. Ziet uitdagingen ipv problemen. Wat altijd voorop staat bij Irma is de persoonlijke benadering en dat kan ze als geen ander!

Familie Krijgsman

We hebben jouw begeleiding naar en na het afscheid van onze dierbare Hans als gevoelsvol, respectvol, met een traan en een lach, ervaren.

De oprechte aandacht en de ruimte die er voor zowel de kleinkinderen als de rest van de gezinsleden was, heeft ons erg geholpen.

Voor ons was je een rots in de branding tijdens deze intense tijd.
We kijken terug op een bijzonder en waardig afscheid.

Bedankt!

Familie Gerritsen

Wat ben ik dankbaar dat mijn moeder jou heeft benaderd om haar begrafenis te begeleiden. Jouw liefde, betrokkenheid en warmte zijn ons tot enorme steun geweest.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles.

Anja van Ommeren

Ik vind Irma een warme persoonlijkheid. Ze bezit de gave om je een vertrouwd gevoel te geven. In de verdrietige en hectische dagen na het overlijden van mijn moeder was zij er met waardevolle ondersteuning waarbij ik het nodig had.

Je bent een echt mensenmens Irma.
Dankjewel.

Familie Bosboom

Wat zijn wij blij jou bij de uitvaart van Cor te hebben gehad. Alles is gegaan zoals Cor zelf het zou hebben gewild. Zelfs na een jaar ben je bereid ons nazorg te geven. Dat is goud waard! Bedankt voor wie je bent!!

Familie Versteeg

Irma, heel fijn hoe je ons hebt geholpen bij de uitvaart van onze (schoon) moeder, warm en betrokken. De uitvaart was tot in het kleinste detail, perfect geregeld, onze dank daarvoor!

Familie Van Laar

Irma, je hebt ons enorm geholpen met het afscheid van onze lieve vrouw, moeder en oma. Het is lastig om alles goed te regelen als je zo’n intens verdriet ervaart. Je regelde de praktische zaken, maar op een heel persoonlijke wijze waarin iedereen inspraak kreeg. Je was meelevend, gaf tips en bood een luisterend oor. We konden je altijd bereiken en geen vraag was je te veel. De dankdienst en uitvaart is daardoor zo prachtig geworden, dat we er me een goed en warm gevoel op terug kunnen kijken. Ook na het overlijden heb je altijd contact met ons gehouden.

Irma, we zijn je heel dankbaar. Je bent een mooi mens.

Ook uw ervaring delen?

Wenst u ook uw ervaring te delen? U bent harte welkom om het onderstaande formulier in te vullen.

Ervaring delen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.