Menu

Uitvaart Elst

Ook in Elst begeleid ik u met het opzetten van een mooi, warm afscheid van uw geliefde. Als uw persoonlijke uitvaartbegeleider, bied ik warme ondersteuning gedurende deze emotionele tijd.

Uitvaartzorg in Elst

Elst ademt geschiedenis en verbondenheid uit. Samen zullen we een uitvaart creëren die recht doet aan uw dierbare en past bij de tradities en waarden die voor u belangrijk zijn. Ik weet goed welke uitvaartlocaties passend zijn, of het nu gaat om een intieme plechtigheid of een grotere bijeenkomst. Met alle aandacht zullen we een persoonlijke, warme en passende uitvaart verzorgen.

Begraafplaats in Elst

Elst en omgeving kent één begraafplaats:

  • Algemene Begraafplaats Elst (Rijksstraatweg 83-C, Elst)

Algemene begraafplaats Elst

Wilt u meer weten over het organiseren van een uitvaart in Elst of omgeving? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik maak graag tijd voor u.

Condoleance of afscheidsdienst

Verscholen in de bossen tussen Elst en Rhenen vindt u een prachtige locatie, Residence Rhenen. Deze sfeervolle plek is geschikt voor een condoleance of afscheidsdienst. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om de condoleance buiten te houden. Voor een afscheidsdienst biedt de binnenruimte plaats aan 125 personen. Na afloop van een begrafenis kunt u kiezen uit verschillende arrangementen voor eten en drinken.

Residence Rhenen

Bel Mij