Menu

Over Irma Boon

Afscheid nemen is met zachte vingers
wat voorbij is dichtdoen
en verpakken in de goede gedachten
der herinnering’

Hart voor het vak

Als ik terugdenk aan de begrafenis destijds van iemand in mijn directe omgeving, dan wenste ik dat ik toen al uitvaartondernemer was geweest. Het kan zoveel mooier, beter en stijlvoller! Een goed afscheid is tenslotte meer dan een eerbetoon en een gebaar van liefde, vriendschap en respect voor de overledene. Het is ook zo belangrijk voor de rouwverwerking. En je kunt het niet meer overdoen. Dat besef motiveert en inspireert me elke dag opnieuw voor dit prachtige vak.

Ik kwam uit de financiële sector en was zoekende. Ik wilde echt wat voor anderen betekenen. Ik kreeg de kans om bij een landelijk opererende uitvaartonderneming te gaan werken en heb toen mijn hart gevolgd. Daar heb ik het vak geleerd.

Waarom kiezen voor Irma Boon Uitvaartzorg?

Nu ik zelfstandig uitvaartondernemer ben, kan ik mijn vak helemaal uitoefenen zoals ik dat wil. Vanuit mijn eigen visie én gevoel. Ik neem de tijd en geef alle aandacht, bij elke uitvaart die ik begeleid. Irma Boon Uitvaartzorg is nergens aan gebonden, dus alles is wat mij betreft bespreekbaar. Ik ben dan ook erg voor open communicatie. Dan weten u en ik zeker dat de uitvaart naar volle tevredenheid wordt geregeld en geheel naar wens zal verlopen. Een rustig idee.

In het kort:

  • Een mooie, persoonlijke en verzorgde uitvaart naar wens, ook bij een minder ruim budget
  • Alle tijd, zorg en aandacht voor de overledene en de naasten
  • Speciale aandacht voor kinderen
  • Creatief in oplossingen, met oog voor sfeervolle details
  • Kwaliteit rouwdrukwerk in eigen beheer, voor een persoonlijke kaart en snelle verzending
  • Onafhankelijke uitvaartonderneming
  • Ook als u elders verzekerd bent, kunt u terecht bij Irma Boon Uitvaartzorg.

Misschien prettig om ook te weten?

Ik ben getrouwd, en samen zijn we gezegend met een lieve zoon en dochter in de tienerleeftijd. Als geboren en getogen Veenendaalse ken ik de mensen hier, en de lokale faciliteiten en mogelijkheden voor opbaren, condoleance, begraven en cremeren. Voor dit werk heb ik de nodige bagage. Mijn geloof is voor mij de bron waaruit ik kracht put.

Nog meer weten?

Stel me gerust uw vragen, eventueel bij een kop koffie. Vrijblijvend, maar dat spreekt voor zich. Ik maak graag tijd voor u. Neemt u dan contact met me op?

Neem contact op