Menu

Over Irma Boon

Afscheid nemen is met zachte vingers
wat voorbij is dichtdoen
en verpakken in de goede gedachten
der herinnering’

Hart voor het vak

Een uitvaart kan zo mooi en stijlvol zijn. Een goed afscheid is méér dan een eerbetoon, een gebaar van liefde, vriendschap en respect voor de overledene. Het is ook ongelooflijk belangrijk voor de rouwverwerking. En je kunt het niet meer overdoen. Dat besef motiveert en inspireert mij elke dag opnieuw voor dit prachtige vak.

Ik ben getrouwd en samen zijn we gezegend met een lieve zoon en dochter in de tienerleeftijd. Als geboren en getogen Veenendaalse ken ik de mensen in Veenendaal en omgeving. Ik ben bekend met alle lokale faciliteiten en mogelijkheden voor opbaren, condoleance, (natuur)begraven en cremeren. Voor dit werk heb ik de nodige bagage. Daarbij is mijn geloof voor mij de bron waaruit ik kracht put.

Ons team

Als u een overlijden meldt, ben ik uw eerste aanspreekpunt. Maar daarbij ben ik bevoorrecht samen te mogen werken met een klein en hecht team. Zij ondersteunen mij op de achtergrond waar het nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij het helpen van de laatste verzorging, een rouwbezoek in een uitvaartcentrum of bij het inschenken van een kopje koffie na de uitvaart. Allemaal werken wij met dezelfde visie: werken vanuit je hart, met warme en persoonlijke begeleiding voor de nabestaanden.

Waarom kiest u voor Irma Boon Uitvaartzorg?

Als zelfstandig uitvaartondernemer oefen ik mijn vak uit vanuit mijn eigen visie en gevoel. Dat betekent dat ik de tijd neem en alle aandacht geef, bij elke uitvaart die ik begeleid. Irma Boon Uitvaartzorg is nergens aan gebonden, dus alles is wat mij betreft bespreekbaar. Ik ben dan ook erg voor open communicatie. Dan weten u en ik zeker dat de uitvaart naar volle tevredenheid wordt geregeld en geheel naar wens zal verlopen. Een rustig idee.

In het kort biedt Irma Boon Uitvaartzorg:

  • Een mooie, persoonlijke en verzorgde uitvaart naar wens, ook bij een minder ruim budget;
  • alle tijd, zorg en aandacht voor de overledene en de naasten;
  • speciale aandacht voor kinderen;
  • creatieve oplossingen, met oog voor sfeervolle details;
  • kwaliteit rouwdrukwerk in eigen beheer, voor een persoonlijke kaart en snelle verzending.

Ook als u elders verzekerd bent, kunt u terecht bij Irma Boon Uitvaartzorg.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op om uw vragen te stellen, eventueel bij een kop koffie. Vrijblijvend, dat spreekt voor zich. Ik maak graag tijd voor u.

Bel Mij